Udstyr

MC Udstyr

Her i kategorien kan du finde alt det, der ikke lige hører under de øvrige varekategorier. Udstyret er opdelt i Chrom og Bling, Låseudstyr, Hjelme, Værkstedsbøger, El-dele, Lædertasker, Tankpad og Diverse.

Chrom og Bling til MC

Hvis der er noget, der ser lækkert ud på en MC, så er det når den har fået et touch af chrom på udvalgte steder. Her kan du finde produkter som er udarbejdet i chrom og skinnende metal. Det kan både være forskærm, dæksel, fodplade samt diverse forkromede knapper.

Låseudstyr til MC

En god lås til din motorcykel er uundværlig. Hos House of Bikes forhandler vi de geniale Enduro låse fra Luma i farverne guld og sølv. Luma Enduro er elektroniske bremseskivelåse med alarmfunktion, som har 100DB alarmstøj tilknyttet. Låsestiften er 5 mm. og kommer med et 7 pins sikkerhedssystem. Med en Enduro lås fra Luma, er du godt rustet mod tyveri.

Hjelme

I denne kategori kan du købe diverse motorcykel hjelme, vi har både hjelme på tilbud og hjelme til gode faste priser. Typisk vejer hjelmene mellem 1.300-1.500 gram og du kan både få den helt simple klassiske hjelm såvel som hjelme, der er antiallergiske og hudvenlige og med ridsefrie visir. Du kan købe hjelme fra mærker såsom  G-Mac, V-Can, Shoei og Caberg – alle er gode kvalitetshjelme til yderst overkommelige priser.

Klassiske værkstedsbøger om MC

I kategorien værkstedsbøger kan du finde bøger om mange forskellige klassiske motorcykler, så du kan få et indgående kendskab til din lidt ældre motorcykel og selv give dig i kast med småreparationer – og dermed spare dig selv for mange penge og tid – for du vil i så fald hurtigt være på vejene igen. Køb også bogen for bare at få indgående viden om hvordan din motorcykel egentlig er skruet sammen og hvad alle komponenterne betyder og har af effekt. Vi har bøger fra både Haynes og Clymer til mærkerne Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Honda og sågar et par bøger om BMW og Peugeot.

El-dele til MC

Her handler det primært om elektroniske dele i forbindelse med motorcyklens lys, hvad enten det er blinklys, forlygter eller baglygter. Men der er også dele til LED relæ og modstand.

Lædertasker

Skal du transportere ting på din motorcykel, så skal du have en velegnet taske til det. Vi forhandler flotte og højkvalitets lædertasker, hvad enten det er sidetasker (fra 11-30 liter), sissybar tasker (18 liter) eller toolbags – og naturligvis også sidetaskeholdere i flot krom. Lædertaskerne er fremstillet i okselæder.

Tankpad

Skal din bike have lidt ekstra styling, så er tankpad en god løsning. Vi har mange forskellige designs på lager, som du kan vælge imellem. Der er både no name tankpads og tankpads dedikeret til enten Suzuki, Yamaha, Kawasaki eller Honda. Ultra nemme at montere og det ser bare lækkert ud på biken!

Diverse

Shoppens ’pose blandede bolsjer’ – her kan du købe alt lige fra UV solbriller, vækkeur, bagagenet, gashåndtag hjælp, udstødningswrap, MC skilte, måtter og meget andet tilbehør.

Viser 1–9 af 126 resultater