MC-Beklædning

MC Beklædning

Når det gælder MC beklædning, så handler det først og fremmest om sikkerhed men også om funktionalitet og et godt look. Hos House of Bikes har vi lidt af det hele. Vi ruster dig til sikker kørsel på din motorcykel samtidigt med at du føler dig godt tilpas i din MC beklædning både hvad angår komfort og udseende.

Den komplette MC beklædning

Hos os kan du i princippet klæde dig på med MC tøj fra top til tå. Vi har alt lige fra jakker, handsker, necktube, halsklude til flere slags bukser. Produkterne kan både være lavet af læder, tekstil og andre stærke materialer, som gør din MC beklædning optimal og sikker. Vi har MC tøj i mange forskellige størrelser og udseender.

MC læderjakker

Vi forhandler flere typer læderjakker med forskelligt udseende. Vi har både no name motorcykel jakker og vores eget mærke. Flere af vore jakker kan specialdesignes efter dine ønsker med f.eks. navn, klublogo eller anden tekst. Det er blevet meget populært, at få lavet sit eget unikke look på læderjakken.

MC Bukser

Her finder du flere forskellige typer af bukser i variabelt materiale. Vi har både de klassiske MC læderbukser, tekstilbukser og de populære og super stærke Bull-it jeans af denim.

Alle læderbukser er lavet af slidstærkt okselæder og er CE godkendte og kommer med YKK lynlåse. Tekstilbukserne er 100% specialfremstillet polyester. Bull-it jeans er lavet af 95% bomuld /5% elastan og er det mest slidstærke mc tøj på markedet – stærkere end okselæder – faktisk skal der en laser til for at skære gennem materialet!

MC handsker

En god stærk og beskyttende biker handske et absolut must for alle MC-kørere. Vi forhandler kun højkvalitets og super stærke handsker i okselæder, som typisk også har carbon kevlar på knoer og fingre. Handskerne har desuden justerbare remme ved håndleddene, så de altid kan sidde tæt og fast. MC handskerne fås i flere forskellige farver.

Halsklude/necktube

Vi fører også en række forskellige halsklude/necktubes, så du kan holde vind og kulde fra halsen såvel som skåne dit ansigt og mund for f.eks. insekter, støv og lignende. Vi har kun åndbare halsklude og necktubes og de kan benyttes i mande henseender. Alle er skåret i ét stykke og kommer i universalstørrelse.

Vedligeholdelse lædertøj

Hvis du gerne vil have, at dit MC lædertøj holder længst muligt, så anbefaler vi at du investerer i noget læderfedt, som du kan smøre læderet med. Læderfedtet er farveløst og både renser og plejer dit lædetøj, så det fremstår flot og næsten som nyt.

Viser 1–9 af 23 resultater