Olier og Smøremidler

MC Olier og smøremidler

Det er et faktum, at hvis du gerne vil have at din motorcykel holder længst muligt, så kan du forlænge dens levetid ved at sørge for at holde biken vedlige med en god olie. Og det er ikke ligegyldigt hvilken olie du benytter – der kan være stor forskel på kvaliteten af olierne og dermed også effekten. Vi forhandler både motorolie, forgaffelolie og kædespray.

Din MC vedligeholdes også bedst ved at benytte rensemidler til f.eks. bremser og poleringsmidler så din bike kan fremstå flot og skinnende.

MC motorolie

Tag et kig på vore motorolier fra Castrol, som er af virkelig høj kvalitet og er kendte for at levere olier til racingindustrien. Castrol er måske verdens mest kendte oliemærke og motorolien er elsket af både professionelle, amatører og hobbybikeren.

Castrol ligger prismæssigt lidt i den højere ende – så hvis du er ude efter et mere prisvenligt alternativt, så kan vi varmt anbefale JMC’s motorolie, som vi også forhandler. Her har du både god kvalitet og en rimelig pris på motorolie til din MC.

Forgaffel olie

Blandt de bedste og mest populære olier i verden finder du Motul og hos House of Bikes forhandler vi naturligvis også Motul’s olie til forgaffel. Olien egner sig perfekt til alle slags forhold og forbygger slid, korrosion og skumning.

Kædespray til MC

Kender man bare en smule til motorcykler, så ved man godt at vedligeholdelse af kæden, er afgørende for både køreoplevelsen såvel som holdbarheden af kæden på motorcyklen.

Igen har vi til vore kunder valgt at være leveringsdygtige på Motul, da deres farveløse kædespray er af virkelig høj kvalitet, har en god klæbeevne og beskytter kæden mod snavs og vejrforholdene generelt.

Som det mere prisvenlige alternativ, men stadig af høje kvalitet, tilbyder vi JMC’s farveløse kædespray, som ligeledes klæber godt og beskytter kæden.

MC Polering og rensemidler

Der er ikke noget bedre, end en motorcykel, som står helt ren og skinnende – det forbedrer mere eller mindre også køreoplevelsen. Hos House of Bikes kan du shoppe flere forskellige typer produkter til polering og rens af din bike og dit MC udstyr.

Vi sælger både produkter til polering og rens af krom, metal, hjelme, læder, bremser og generelle overflader. Vi forhandler produkter fra mærker såsom Innotec, Muc-off, Tunap, Luster og Autosol.

Viser 1–9 af 19 resultater