Shop

Velkommen til House of Bikes Webshop

Her i shoppen finder du et stort udvalg af produkter til både dig og din bike vi har produkter til dig uanset om du er nybegynder eller en erfaren kører. 

Nye og brugte reservedele

Vi forhandler nye originale eller OEM reservedele til din motorcykel såvel som brugte originale reservedele. Vi er særligt specialiserede i Suzuki, men har også både nye og brugte reservedele til både Honda, Kawasaki og Yamaha.

MC Beklædning

MC beklædning forhandler vi naturligvis også. Du kan i shoppen finde gode priser og tilbud på både jakker, handsker, necktube, halsklude og flere slags bukser (Bull-it jeans, læder, tekstil). Vi klæder dig godt, funktionelt og sikkert på.

Olier og smøremidler til MC

Du kan hos House of Bikes også købe olier og smøremidler til din motorcykel. Vi har produkter både til smøring af motor, forgaffel kæde samt en række polerings- og rensemidler, så din mc kan fremstå ren og flot.

Tilbehør og udstyr

Til sidst men ikke mindst så fører vi også en lang række tilbehør og udstyr inden for kategorierne Chrom og Bling, El-dele, Hjelme, Lædertasker, Låseudstyr, Tankpads, Værkstedsbøger og Styrdele inkl. spejle. Du kan under udstyr-kategorien også købe mc-briller, måtter, skilte, bagagenet m.m.

MC værksted i Kolding

House of Bikes har eget mc værksted beliggende i Bjert ved Kolding, så hvis du har en motorcykel, der skal repareres, så kontakt os gerne. Fra tid til anden sælger vi gode brugte motorcykler af mærkerne Suzuki, Yamaha, Kawasaki og Honda, som vi har sat i stand på værkstedet og sælger til gode priser.

Søg efter mc produkter

Du kan navigere rundt i shoppen via varekategorierne og finde frem til præcis det du søger til dig selv eller din mc. I toppen af siden kan du søge specifikt efter et produkt, mærke eller kategori. Hvis den reservedel du søger ikke kan findes i shoppen, så kontakt os med det samme – måske har vi den på lager eller kan skaffe den hurtigt hjem til dig.

God fornøjelse.

Viser 1–9 af 618 resultater